Waarom Corrie en wie is Corrie?

Ik ben Corrie Bilderbeek.

Ik heb vele jaren stijldanslessen gegeven en een partycentrum gerund. Ik heb menig bruidspaar voorbij zien komen en vele mensen een prachtige dag “bezorgd” in hun leven.

Beide bedrijven, zijn  onderhevig aan de veranderende tijden, gestopt. Het pand is verkocht en door de crisis en verkeerde beslissingen ben ik daar niet ongeschonden uitgekomen. Mijn gespaarde pensioen was als sneeuw voor de zon verdwenen.

Dit had ook een mooie keerzijde, ik moest de grote wereld opnieuw verkennen. Ik heb diverse banen gehad, veel geleerd en gezien, en ik heb nu nog steeds een fantastische baan.

Maar ook heb ik inmiddels kennis gemaakt met het online geld verdienen. Ik ben door schade en schande wijs geworden en ik heb inmiddels een stabiele groep mensen met goede verdienmodellen om mij heen opgebouwd. Echte succesvolle voorbeelden waar ik graag van leer. Een geweldige bijkomstigheid is de  persoonlijke groei. Je leert aan jezelf te werken en uit jouw comfort zone te komen. Ik begeleid vele mensen binnen 3 tot 5 jaar naar financiële vrijheid, afhankelijk van de mate van investering en de mate van inzet.

Binnen 2 jaar ben ik ook zelf financieel vrij hierdoor.

Mijn grote passie is mensen leren hoe hun geld gaat groeien. Daarbij bied ik ze persoonlijke groei en wijs ik ze de weg naar succes. Jouw succes is mijn succes! Dit kan natuurlijk alleen op basis van wederzijdse inzet en respect.