Wie is Corrie?

Ik ben Corrie Bilderbeek.

Vele jaren stijldanslessen gegeven en een partycentrum gerund. Ik heb menig bruidspaar voorbij zien komen.

Beide bedrijven, zijn  onderhevig aan de veranderende tijden, gestopt. Het pand is verkocht en door de crisis en verkeerde beslissingen zijn we daar niet ongeschonden uitgekomen. Onze gespaarde “oude dag” was als sneeuw voor de zon verdwenen.

Dit had ook een mooie keerzijde, ik moest de grote wereld opnieuw verkennen. Diverse banen gehad, veel geleerd en gezien, en nu nog steeds een fantastische baan.

Maar inmiddels kennis gemaakt met het online geld verdienen. Ook hier de nodige fouten gemaakt maar heb inmiddels een stabiele groep mensen met goede verdienmodellen om mi heen opgebouwd. Ik begeleid vele mensen binnen 3 tot 5 jaar naar financiële vrijheid, afhankelijk van mate van investering en mate van inzet.

Binnen 2 jaar ben ik zelf financieel vrij hiermee.

Mijn grote passie is mensen leren hoe hun geld gaat groeien.